Tervetuloa Maesemapuodin sivuille!

Maesemapuoti valmistaa vanerista yksilöllisiä tuotteita. Persoonalliset kakkukoristeet, puukukat, tarjoilualustat ja lautasliinarenkaat elävöittävät kattausta. Lastenhuoneen sisustusta täydentävät kauniit syntymätaulut ja nimikyltit. Vanerista valmistetuilla korteilla ja pienillä muistamisilla, kuten avaimenperillä voit ilahduttaa ystävääsi. Tai miksetpä koristaisi ulko-oveasi kauniilla ovikyltillä – vaihtoehtona joko vaneriset kyltit tai lautapohjaiset kyltit.

Asiakaslähtöisyys on toimintamme ytimessä ja haluamme tarjota yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaillemme. Kysy siis rohkeasti lisää, jos sinulla on idea, joka kaipaa toteuttajaa. Olemme mielellämme mukana myös tuotteiden suunnittelussa. Jos sinulla on esimerkiksi juhlat, kuten häät, suunnitteilla tai kaipaat liikelahjoja yrityksellesi, niin kysy tarjous. Pystymme laserkoneellamme tekemään kaiverruksia lähes mihin materiaaliin tahansa.

Vastuullisuus on arvojemme ytimessä: haluamme tarjota ekologisia ja pitkäikäisiä tuotteita, jotka kestävät aikaa. Kotimainen puu on kaunis ja luonnollinen valinta sisustamiseen. Tuotteet valmistetaan Kuhmossa suomalaisesta koivuvanerista – aina luontoa kunnioittaen. Tuotteet käsitellään vain ympäristöystävällisiä tuotteita käyttäen ja myös pakkauksessa on kiinnitetty huomiota ympäristönäkökulmiin. Osan tuotteista suunnittelemme itse ja osa on muotoilija Jonna Närhen suunnittelemia. 

Puodissa työskentelevät Inkariina Sipiläinen (yrittäjä) ja Virva Ryynänen (suunnitteluvastaava). Virvalla on vahva graafisen suunnittelun ja mainosalan osaaminen. Jos siis kaipaat logolle päivitystä tai muuta suunnitteluapua, niin myös nämä palvelut onnistuvat kauttamme. Inkariinalla sen sijaan on pitkä kokemus puutuotteista.  

Löydät meidät myös Instagramin ja Facebookin puolelta @maesemapuoti. Tule myös tutustumaan pikkuruiseen puotiimme paikan päälle Kuhmoon.

puukukka
Cart

Ostoskori on tyhjä.